Lichte roodheid Rosacea (Rosacea stadium 1)

Rosacea is een blijvende aandoening aan de gezichtshuid, die gepaard gaat met roodheid en soms ook met puistjes. Kenmerkend zijn de dunne verwijde haarvaatjes (teleangiectasieën) op de wangen.

Rosacea Stadium 1

  • Er is sprake van rode wangen (blozen), waarvan de roodheid soms uren kan aanhouden, wat bij ‘normaal’ blozen niet aan de orde is.
  • Je ziet, misschien nog heel vaag, kleine, heel dunne vaatjes (teleangiectasieën) die zich aftekenen op je wangen en die niet mee weggaan.
  • Je ervaart vervelende en soms stekende pijn in het gelaat wanneer het kouder wordt of wanneer je buiten bent geweest en het matig tot hard waait. Maar het komt ook voor na het wassen van je gezicht.

Maak kennis met onze producten tegen Rosacea

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om rosacea aan te pakken en de huid te herstellen én te verzorgen.
korting image skincare

Losse producten bij rosacea (stadium 1)

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

Onze pakketselectie voor stadium 1 Rosacea

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van de rosacea huid een boost geeft.

Basispakket:
Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw probleem in gang zet. Het basispakket bevat één reiniger Vital C Hydrating Facial Cleanser, een dagverzorging van Iluma Skin Brigntening Serum en de Prevention Daily Hydrating Moisturizer SPF 30+ en een nachtcrème Vital C Hydrating Repair Crème.

Mediumpakket:
Aan het Mediumpakket hebben een reiniger voor de avond verzorging toegevoegd. Het is de Ormedic Balancing Facial Cleanser. Om naast je Vital C reiniger die meer een melkachtige substantie heeft ook een gel reiniger te gebruiken.

Toppakket:
Tenslotte is er ook ons Toppakket. Om je huid optimaal te verzorgen wordt bij het laatste pakket de Vital C Hydrating Anti-Aging Serum toegevoegd voor de nacht. Dit zodat je alle ingrediënten voor je huid gebruikt.
Je kiest met dit toppakket voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw rosacea huid en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem zult zien en vooral ook voelen.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.