Gevoelige huid met pigmentvlekken

Wanneer er sprake is van een gevoelige huid, dan zijn wij altijd voorzichtig en willen we de huid juist niet teveel irriteren, waardoor pigmenten geactiveerd worden en dit juist een averechts effect geeft.

Maak kennis met onze producten tegen pigmentvlekken

Een prettig samengesteld setje voor slechts €28,50 om pigmentvlekken aan te pakken en de huid te herstellen én te verzorgen.
Pigmentvlekken creme

Losse producten voor de gevoelige huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

Onze pakketselectie voor gevoelige huid met pigmentvlekken

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van je pigmentvlekken een boost geeft.
  • Basispakket: Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw pigmentprobleem in gang zet. In dit pakket zit één reiniger de Ormedic Balancing Facial Cleanser. Als dagcrème de Ormedic Balancing Anti-Oxidant Serum met de Prevention Daily Hydrating Moiturizer SPF 30+. Voor de nacht is er gekozen voor de IMAGE MD Restoring Brightening Crème.

  • Mediumpakket: Aan het Mediumpakket hebben wij een Iluma Skin Brightening Serum toegevoegd die je in de avond onder je nachtcrème kan aanbrengen.

  • Toppakket: Tenslotte is er ook ons Toppakket. Als aanvulling op het totaalplaatje wordt in het toppakket gekozen om tijdens het reinigen je huid te polijsten met de Iluma Intense Brightening Exfoilation Powder.   Voor 3 keer per week pas je de Vital C Hydrating overnight Masque toe voordat je gaat slapen en laat je de gehele nacht op je huid zitten. Je kiest met dit toppakket voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw gevoelige huid  met pigmenten en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem zult zien en vooral ook voelen.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.