Vette huid met pigmentvlekken

Een vette/vettige huid vraagt ook altijd om aandachtige zorg. Je zult er niet frequent en veel volle crèmes en serums op aan moeten brengen. Je wilt immers je huid niet vetter laten worden, maar wel zorgen voor een goede hydratatie waardoor ze ook weer niet te droog wordt. 

Maak kennis met onze producten tegen pigmentvlekken

Een prettig samengesteld setje voor slechts €28,50 om pigmentvlekken aan te pakken en de huid te herstellen én te verzorgen.
Pigmentvlekken creme

Losse producten voor de vette huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

Onze pakketselectie voor pigmenten en vette huid

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van je pigmentvlekken een boost geeft.
  • Basispakket: Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw pigmentprobleem in gang zet. In het basispakket zitten de volgende twee reinigers, Ormedic Balancing Facial Cleanser en de IMAGE MD Restoring Facial Cleanser. Als dagcrème de Clear cell mattifying Moisturizer en de Vital C Ace Serum. Voor de nacht de Iluma Skin Brightening Serum.

  • Mediumpakket: Aan het Mediumpakket is de Clear Cell Restoring serum toegevoegd.

  • Toppakket: Tenslotte is er ook ons Toppakket. Hieraan zijn nog de volgende twee producten toegevoegd. De Ageless Total Resurfacing Masque. Hierin zit een korrel verwerkt, waardoor je na het aanbrengen je huid ook eerst kan scrubben en dan het masker in laten trekken. De I MASK Purifying Probiotica Mask. Deze kleimasker dien je 1 keer per week aan te brengen.
    Je kiest met dit toppakket voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw vette huid met pigmenten en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem zult zien en vooral ook voelen.

Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.