Pigmentvlekken bij de rijpere/ouderende huid

Bij een rijpere huid spelen pigmenten en verlies van elasticiteit van de huid een grote rol. Vanaf een bepaalde leeftijd (bij de een eerder dan bij de ander) doen zich pigmentvlekken door, waardoor je soms nog ouder lijkt dan je echt bènt! 
Zou het daarom zo zijn dat deze huidverkleuringen ook wel ouderdomsvlekken worden genoemd? HuidzorgWinkel biedt jou de producten met de beste ingrediënten, waarmee je een jeugdiger uitstraling krijgt. 

Door de combinatie van producten met verschillende regeneratieve ingrediënten, waaronder glycol, retinol en kojic/lactic ga je meerdere problematieken in één keer te lijf.

Maak kennis met onze producten tegen pigmentvlekken

Een prettig samengesteld setje voor slechts €28,50 om pigmentvlekken aan te pakken en de huid te herstellen én te verzorgen.
Pigmentvlekken creme

Losse producten voor de rijpere/oudere huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

Onze pakketselectie voor pigmentatie bij de rijpere huid

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van je pigmentvlekken een boost geeft.
  • Basispakket: Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw pigmentprobleem in gang zet. Dit pakket bestaat uit de twee reinigers, Ageless Total Facial Cleanser en The Max Stem Cell Facial Cleanser.  Als dagcreme is er gekozen voor IMAGE MD Restoring Youth Serum met  de Prevention Ultimate Moisturizer SPF 50. Voor de nacht zit de nachtcrème Iluma Skin Brigghtening Crème erin.

  • Mediumpakket: Aan het Mediumpakket hebben wij de IMAGE MD Restoring Overnight Retinol Masque toegevoegd. Deze masker mag je 3 keer per week aanbrengen en deze hoef je er niet af te halen. Hierdoor zeker een aanvulling op het mediumpakket.

  • Toppakket: Tenslotte is er ook ons Toppakket. Hierin is nog de Ageless Total Resurfacing Masque toegevoegd. Dit product is niet alleen een masker, maar door zijn grovere korrel ook een heerlijke scrub. Met dit pakket ga je voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw pigmentvlekken en zul jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem zien en vooral ook merken, omdat het mensen in je omgeving zal opvallen dat je er beter uit ziet!  
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.