Huidverbetering voor de verouderde huid

Bij een huidverbetering bij een verouderde huid kan een droge huid een rol gaan spelen, waardoor je rimpels meer worden geaccentueerd. Naarmate je ouder wordt neemt de talgproductie van de huid ook af, waardoor je vaker last van een schilverige, drogere en trekkerige huid hebt. Door gebruik te maken van verschillende ingrediënten zoals, vitamine c, stamcellen, kojic/lactic en glycol geef je de huid een weldaad aan hydratatie.

Maak kennis met onze producten tegen huidveroudering

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om huidveroudering aan te pakken en de huid te herstellen én te verzorgen.
huidverbetering creme

Losse producten voor de verouderde huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

Ons pakketselectie voor de verouderde huid.

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van de verouderde huid
een boost geeft.
  • Basispakket: Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw verouderde huid in gang zet. In dit pakket zit één reiniger de Vital C Hydrating Facial Cleanser. Als dagcrème de Ageless Totale Pure Hyaluronic Filler met de Prevention Ultimate Moisturizer SPF50. Voor de nacht is er gekozen voor de The Max Stem Cell Crème.

  • Mediumpakket: Aan het Mediumpakket hebben wij een milde scrub, Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder toegevoegd die je elke ochtend of avond bij je reiniger kan toevoegen zodat je een mooie Glow krijgt van je huid.

  • Toppakket:Tenslotte is er ook ons Toppakket. Als aanvulling op het totaalplaatje wordt in het toppakket gekozen twee maskers toe te voegen die goede aanvulling zijn voor je huidregime. Het gaat om de The Max Stem Cell Masque en de Vital C Hydrating Enzyme Masker. Stam cellen ondersteunen je beschermingsmechanisme van je huid en hersteld je collageen. Vitamine C is een anti-oxidant en tevens zit in het masker een enzym die de huid gladder en egaler maakt. Geeft een exfoilatie van de huid. Je kiest met dit toppakket voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw grovere en dikke huid en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem zult zien en vooral ook voelen.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.