Huidverbetering voor grovere en dikke huid

De huid kan naarmate je ouder wordt grover en dikker worden. Dit kan ontstaan door je huid vroeger niet goed beschermt hebt tegen de zon of door roken. Doordat beide veel schade kan geven aan je huid wordt de huid dikker en grover van structuur.
Door je huid goed te behandelen met producten waar Retinol inzit, kan je de huid weer verbeteren en wat gladder en dunner maken.

Maak kennis met onze producten tegen huidveroudering

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om huidveroudering aan te pakken en de huid te herstellen én te verzorgen.
huidverbetering creme

Losse producten voor de grovere en dikke huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

Onze pakket selectie voor de grovere en dikke huid

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van je grovere en dikke huid een boost geeft.
  • Basispakket: Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw grovere en dikkere huid in gang zet. In dit pakket zit één reiniger de The Max Stem Cell Cleanser. Als dagcrème de IMAGE MD Restoring Youth Serum met de IMAGE MD Restoring Daily Defense Moisturizer SPF50. Voor de nacht is er gekozen voor de IMAGE MD Retinol Crème.

  • Mediumpakket: Aan het Mediumpakket hebben wij de masker Ageless Total Resurfacing Masque toegevoegd die 2 keer per week kan gebruiken eerst als een scrub en nadien 5 a 10 minuten laten zitten alvorens je het eraf haalt.

  • Toppakket: Tenslotte is er ook ons Toppakket. Als aanvulling op het totaalplaatje wordt in het toppakket gekozen om naast de Ageless masker je huid te hydrateren met de I MASK Firming Transformation Mask en de I MASK Anti-Aging Hydrogel Sheet Masker. Je kiest met dit toppakket voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw grovere en dikke huid en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem zult zien en vooral ook voelen.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.