Huidverbetering voor de gevoelige huid

Bij een gevoelige huid moet je rekening houden dat deze niet overprikkelt gaat worden, waardoor er andere klachten kunnen ontstaan. Door te kiezen voor producten waarin geen zuren verwerkt zijn, kun je toch je huidverbetering bewerkstelligen

Maak kennis met onze producten

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om acne aan te pakken en de acnehuid te herstellen én te verzorgen.
huidverbetering creme

Losse producten voor de gevoelige huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

Onze pakketselectie voor de gevoelige huid.

Wij bieden twee verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van je gevoelige huid
een boost geeft. Wij bieden geen basispakket hierbij aan vanwege wij bij een gevoelige huid de huid graag willen begeleiden.

  • Medium pakket: De volgende producten zitten in het medium pakket. Als reiniger is er gekozen voor de Iluma Intense Brightening Cleanser. Voor overdag de The Max Stem Cell Serum en de Prevention Daily Hydrating Moisturizer SPF30. Als nachtcrème de Ormedic Bio-Peptide Crème en de IMAGE MD Retinol Booster.

  • Toppakket: Tenslotte is er ook ons Toppakket. Als aanvulling op het totaalplaatje wordt in het toppakket gekozen om de Vital C Hydrating Overnight Masque toe te voegen. Deze masker breng je in de avond aan en haal je pas de volgende dag er weer af. Je nek moet je uiteraard niet vergeten als de huidverbetering wil gaan toepassen. Dit doe je met de The Max Stem Cell Neck Lift. Je kiest met dit toppakket voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw gevoelige huid en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem zult zien en vooral ook voelen.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.