Acne en de ouder wordende huid

Met deze uitgebreide verzorgingslijn worden verschillende huidproblematieken vanuit een breder spectrum verzorgd en aangepakt. Bij de ouder wordende acne huid kan, naast de verzorging en verbetering van de acne zelf, óók de wens bestaan om huidveroudering tegen te gaan. Doordat je op uitgebalanceerde wijze afwisselend zuren (glycolzuur en salicylzuur) en geen zuren (KOJIC/ VITAL-C) toepast, kun je met dit mooie pakket je huid een boost geven en echt verbetering van je klachten realiseren.

Maak kennis met onze producten

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om acne aan te pakken en de acnehuid te herstellen én te verzorgen.
acne thuis behandelen

Losse acne producten voor de ouder worden huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

3 pakketten speciaal geselecteerd voor een verouderde acne huid

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van de acnehuid een boost geeft.

Basispakket: 
Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw acneprobleem in gang zet. Het basispakket bevat één reiniger, The Max Stem Cell Facial Cleanser een dagcrème Prevention Ultimate Moisturizer SPF 50 en een nachtcrème Ageless Total Retinol-A Crème.

Mediumpakket: 
Aan het Mediumpakket wordt de Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder toegevoegd. Deze poeder voeg je toe aan je reiniger The Max Stem Cell Facial Cleanser, waardoor je de huid licht scrubt en hierdoor een mooie Glow op je huid krijgt. Om de tekenen van de ouder worden de huid extra vitamine te geven voegen wij in het medium pakket de Vital C ACE Serum toe.

Toppakket: 
Tenslotte is er ook ONS TOPPAKKET, waarmee je gaat voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw acnehuid en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem acne zult zien en vooral ook voelen. Aan dit pakket worden twee maskers toegevoegd. Allereerst de I Mask Firming Transformation Mask dit is een hydraterende klei masker. De Clear Cell Claryfing Masque geeft je huid een bootst om je ontstekingen te verminderen.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.