Acne en de gevoelige huid

Bij een acne gevoelige huid spelen 2 aspecten een belangrijke rol. De huid moet niet teveel geïrriteerd worden met zuren, maar je moet ook niet te weinig zuren gebruiken, anders kan de acne niet worden onderdrukt. Vandaar dat deze producten een complete mix bieden waarmee je de huid kunt exfoliëren, kalmeren en herstellen.

Maak kennis met onze producten

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om acne aan te pakken en de acnehuid te herstellen én te verzorgen.
acne thuis behandelen

Losse producten voor de gevoelige acne huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

3 pakketten speciaal geselecteerd voor een gevoelige acne huid

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van de acnehuid een boost geeft.

Basispakket:
Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw acneprobleem in gang zet. Het basispakket bevat twee reinigers, Ormedic Balancing Facial Cleanser en Image MD Restoring Facial Cleanser en een dagcrème Prevention Daily Matte SPF 32+ en als nachtcrème de Iluma Skin Brightening Serum.

Mediumpakket:
Aan het Mediumpakket is de Ormedic Bio-Peptide Creme toegevoegd. Deze nachtcrème heeft een herstellende en kalmerende vermogen en brengt je huid in balans.

Toppakket:
Tenslotte is er ook ONS TOPPAKKET, waarmee je gaat voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw acnehuid en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem acne zult zien en vooral ook voelen. Hieraan zijn de I Mask Purifying probiotica Masque die je 1 a 2 keer per week als aanvulling op je huidregime kan toepassen. Om je huid ook licht te scrubben is de Ormedic Exfoliating Lime Pearl Polisher toegevoegd. Dit is een zeer milde scrub die je huid een schone en frisse uitstraling geeft.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.