Acne en droge huid

Welk huidtype je ook hebt, iedere huid reageert op de verschillende seizoenen. Maar wanneer je ‘van nature’ al een droge huid hebt, dan wordt deze met name in de winter vaak nóg droger en schraler. En heb je daarbij ook nog eens last van jeugdpuistjes/acne, dan is dat nog vervelender. Je huid is droog en voelt ‘trekkerig’ aan. En wie denkt dat acne alleen bij de vette huid voorkomt, die heeft het mis. Zoals al aangegeven zijn wij geen fan van producten die benzoylperoxide bevatten. Die drogen de huid namelijk heel erg uit wat het probleem niet ten goede komt. 

Uitleg droge huid en acne

De bovenste huidlaag (je opperhuid) is de sterkste en bevat lipiden (vetten) die de huid soepel houden. Maar wanneer die lipiden niet in voldoende mate aanwezig zijn, dan heb je een droge huid en is er dus sprake van disbalans, waardoor die opperhuid niet de juiste bescherming kan bieden. Huidcellen aan de oppervlakte van de huid kunnen dan geïrriteerd raken en gaan ontsteken, wat acne in de hand werkt.

De droge huid is meestal te gevoelig voor de meeste ‘gangbare’ acneproducten. Gebruik je bijvoorbeeld clearasil of andere producten die benzylperoxide bevatten pas dan op, want die producten drogen jouw huid alleen maar meer uit, waardoor je het probleem in stand houdt.

Maak kennis met onze producten

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om acne aan te pakken en de acnehuid te herstellen én te verzorgen.
acne thuis behandelen

Losse producten voor de droge acne huid

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen. Of wanneer er een ongelukje is gebeurd waardoor een pot of tube is beschadigd en het product er uit is gelopen of wanneer je tijdens een vakantie per ongeluk een product hebt laten staan in de badkamer van het hotel waar je hebt overnacht. 

Of je wilt gewoon eens proberen hoe onze producten combineren met een ander merk dat je al gebruikt. Wij zullen dat niet afraden, maar laat je altijd adviseren hoe bepaalde ingrediënten met elkaar samenwerken of elkaar juist kunnen tegenwerken in de aanpak van jouw huidprobleem. Kijk voor meer informatie ook even op de pagina verschil tussen de producten van de voordeeldrogist en de producten die wij als huidtherapeuten toepassen en adviseren.
Heb je vragen of twijfel je nog? Je kunt ons altijd vragen stellen via de mail, telefonisch of via de chatfunctie op onze website (deze laatste optie is actief tijdens openingsuren van onze praktijken).

3 pakketten speciaal geselecteerd voor een droge en gedehydrateerde acne huid

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van de acnehuid een boost geeft.

Basispakket:
Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw acneprobleem in gang zet. Het basispakket bevat één reiniger, Iluma Brightening Cleanser, een milde scrub Intense Brightening Exfoliating Powder en voor de dag de Clear Cell Restoring Serum, waarna je de Daily Hydrating Moisturizer SPF 30+ aanbrengt. Voor de nacht wordt de Hydrating Water Burst aangebracht.

Mediumpakket:
Aan het Mediumpakket hebben wij een de Ormedic Balancing Anti-Oxidant Serum, voor het in balans brengen van je huid.

Toppakket:
Tenslotte is er ook ONS TOPPAKKET, waarmee je gaat voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw acnehuid en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem acne zult zien en vooral ook voelen. Aan dit pakket is toegevoegd de I MASK Hydrating Hydrogel Sheet Mask (5 stuks) die je huid 1 keer per week en hydratatie boots geeft en de Ageless Total Pure Hyaluronic Filler. Door dagelijks gebruik van deze filler zal je huid een extra boots krijgen van hydratatie.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.