Huidverkleuring of hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie, ofwel donkere vlekjes op de huid die in grootte variëren, is een huidprobleem dat zich voornamelijk voordoet in het gezicht. En het is een huidprobleem dat heel veel mensen als vervelend of storend ervaren. Meestal is deze verkleuring het gevolg van huidschade door bijvoorbeeld zonverbranding of littekens.

Huidverkleuring bij acnelittekens

Dit wordt ook wel met de (lastige) term postinflammatoire hyperpigmentatie aangeduid. Dit doet zich vaak voor als gevolg van heftige acne, waarbij er veel ontstekingsweefsel wordt gevormd. Er vormen zich dan acnelittekens, die in de meeste gevallen ook verkleuring van de huid veroorzaken. Daar is gelukkig veel aan te doen met onze producten.

Postinflammatoire hyperpigmentatie bij acne

Bij postinflammatoire hyperpigmentatie spelen verkleuringen vanwege acnelittekens en roodheid een grote rol. Deze verkleuringen kunnen door de ingrediënten Kojic/Lactic en glycol en vitamine-C je huid goed laten herstellen.

Maak kennis met onze producten

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om acne aan te pakken en de acnehuid te herstellen én te verzorgen.
acne thuis behandelen

Losse producten

Natuurlijk kun je ook losse producten bestellen, wanneer je bijvoorbeeld een product waarvan je wat meer nodig hebt, wilt aanvullen.

Onze selectiepakketten bij hyperpigmentatie

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, waarmee je de verzorging en verbetering van de acnehuid een boost geeft.

Basispakket: Met het Basispakket heb je al de beste producten, waarmee je daadwerkelijk verbetering van jouw acneprobleem in gang zet. Het basispakket bevat twee reinigers, Iluma Intense Brightening Cleanser en de Ageless Total Facial Cleanser.  De dagcrème Prevention Ultimate Moisturizer SPF 50 en als nachtcrème de Illuma Skin Brightening Serum.

Mediumpakket:
Aan het Mediumpakket hebben wij een At Home peeling toegevoegd.
De At Home minipeel bestaat uit Ageless Total Resurfacing Masque en de Vital C Hydrating Enzyme Masque.

Toppakket:
Tenslotte is er ook ONS TOPPAKKET, waarmee je gaat voor de complete en meest pragmatische aanpak van jouw acnehuid en waarmee jij daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verbetering van jouw huidprobleem acne zult zien en vooral ook voelen. De Clear Cell Restoring Serum is aan het pakket toegevoegd vanwege de aanpak van eventuele ontstekingen die af en toe nog aanwezig zijn en die een verkleuring kunnen geven. En een hydratatieboots door middel van de Vital C Hydrating Overnight Masque. Dit masker breng je aan en laat je lekker de hele nacht op je huid zitten.

Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.