Acne thuis behandelen

Er zijn heel veel acnecrèmes en -lotions op de markt. Dit maakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De effectiviteit van een acnecrème is afhankelijk van de aanwezigheid van specifieke werkzame ingrediënten. Zo zit er in sommige producten bijvoorbeeld benzoylperoxide. Een nadeel van dit product is dat het de huid behoorlijk uitdroogt. Afhankelijk van de acnegradatie en het type huid, zijn salicylzuur, glycolzuur en vitamine A hier wat ons betreft veel beter op hun plaats. De hoeveelheid en de samenstelling van deze ingrediënten speelt ook een belangrijke rol.

Huidtypes en acne

We gaven daarnet al even aan, dat acne zich op diverse manieren uit en dat dit ook bij ieder mens weer anders is of in andere mate. Welk type huid heb jij?

Maak kennis met onze producten

Een prettig samengesteld setje voor slechts €26,- om acne aan te pakken en de acnehuid te herstellen én te verzorgen.
acne thuis behandelen

Acne: een ontsierend huidprobleem waar je van af wilt!

Acne doet zich voor in verschillende hoedanigheden. Ook qua heftigheid is er veel verschil. Acne komt vooral in het gelaat, op de rug, hals-en nekgebied, borst en ook op de billen voor. Ondanks het gegeven dat de oorzaken lang niet allemaal vaststaan, is het zeker niet bewezen dat acne wordt veroorzaakt omdat je vaak vet zou eten of omdat je niet hygiënisch zou zijn. Het is al vervelend genoeg wanneer je er last van hebt of er zelfs onder gebukt gaat. Dat hoeft helemaal niet, want Huidzorgwinkel helpt!

We zien vaak dat acne schaamte met zich meebrengt. Gelukkig kan HuidzorgWinkel veel voor je doen. Allereerst omdat wij de beste producten verkopen waarmee jij acne er onder krijgt. Maar ook door het advies van en de begeleiding door experts, bewijst HuidzorgWinkel zijn meerwaarde.

Want de huidtherapeuten van HuidZorg Drenthe (en van acnekliniekdrenthe.nl) zijn degenen die door hun ervaring weten wat jij nodig hebt, wat je zelf kunt doen en wat zij voor jou kunnen betekenen. Zij zijn jouw persoonlijke online adviseurs op HuidzorgWinkel.nl

Losse producten Acne

We hebben hierboven voor de verschillende huidtypes speciale pakketten samengesteld. Je kunt ook uiteraard ook losse producten bestellen. De productlijnen van IMAGE Skincare bevatten diverse 'thuisverzorgingsproducten' die zeer geschikt zijn voor de acnehuid. In deze producten zit een combinatie van verschillende zuren en/of andere ingrediënten die de acne deactiveren, waardoor de huid zich kan herstellen. Met name de producten uit de CLEAR CELL lijn en de AGELESS lijn zijn erg geschikt om bestaande acne te verminderen en om andere uitbraken te voorkomen. Hieronder worden beide lijnen kort toegelicht.

- Clear Cell
Geeft direct zichtbare verbetering op de 'vette vorm van acne', namelijk met actieve puistjes. Dit product wordt altijd in combinatie met een of meer andere producten van IMAGE Skincare geadviseerd, omdat je huid anders te veel uitdroogt.

- Ageless
Uitermate geschikt bij roodheid en ontstekingsreacties, omdat het direct inwerkt op diepere ontstekingen in de huid. Dit topproduct laat ook zeer goede resultaten zien bij de restverschijnselen van de acne, zoals pigmentvlekjes, rode overgebleven vlekjes, littekentjes en grove poriën.

Beide producten worden geadviseerd met hydraterende en kalmerende producten uit de andere verzorgingslijnen van IMAGE Skincare. Zo voorkom je uitdroging van de huid en bevorder je de juiste pH-waarde voor een stralende huid. Vaak geven wij het advies om CLEARCELL en AGELESS producten te combineren met de volgende productlijnen:

- Vital C
- Ormedic
- Prevention+

Je zult zien, voelen en ervaren dat daar een weldadige werking van uit gaat, waardoor jij echt beter in je vel zit!


Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.